Solutii automatizari: Internet of Things

Monitorizare temperatura de la distanta cu alarma email sau GSM

Sistemul de Monitorizare Temperatura de la distanta cu alarma email sau GSM ELF-LOGNET Serial I2C este utilizat pentru monitorizarea conditiilor de mediu in industria alimentara sau industria farmaceutica, in cladiri, hale de productie, depozite de marfa, depozite de medicamente, depozite de produse medicale, sau alte spatii controlate HVAC.
Vezi mai mult ...

Monitorizare temperatura si umiditate cu senzori pe cablu RS485

Sistemul de Monitorizare Temperatura si Umiditate cu senzori pe cablu ELF-LOGNET RS485 este utilizat pentru monitorizarea conditiilor de mediu in industria alimentara sau industria farmaceutica, in cladiri, hale de productie, depozite de marfa, depozite de medicamente, depozite de produse medicale, sau alte spatii controlate HVAC.
Vezi mai mult ...

Sistem monitorizare temperatura si umiditate ELF-LOGNET

Sistem Monitorizare Temperatura si Umiditate ELF-LOGNET Monitorizare Temperatura si Umiditate de la Distanta Sistemul de Monitorizare Temperatura si Umiditate de la Distanta ELF-LOGNET are ca element principal un modul Ethernet cu WEB Server integrat ELF-UTMON, conectat prin cablu UTP la reteaua locala. ELF-UTMONĀ (vezi descriere aici) comunica cu maxim 8 interfete WiFi de tip ELF-WIFIAZ si…
Vezi mai mult ...