Automatizari SCADA este parte a companiei Electric Film si se ocupa cu proiectarea, integrarea si distribuirea de module hardware si software pentru sisteme de automatizare.

Misiunea noastra este sa producem si sa oferim calitate la un pret corect, folosindu-ne intr-un mod creativ experienta si cunostintele dobandite cu pasiune de-a lungul anilor, si sa contribuim astfel la crearea unei lumi mai bune.

Visul nostru este sa construim produse cu adevarat utile celor care le folosesc.

Partenerii nostri principali in acest domeniu sunt Tibbo si Kinco

De la Tibbo distribuim module programabile si convertoare de protocol sau convertoare Ethernet Serial.

De la Kinco distribuim automate programabile PLC si Interfete Operator HMI.

Integrand aceste produse, oferim solutii fiabile in domenii in care se impun diferite tipuri de automatizari: de la monitorizare temperatura, umiditate, presiuneconexiuni la distanta (IoT), comanda remote si pana la controlul unor procese complexe.

Proiecte sisteme de automatizare

  • sisteme de monitorizare temperatura si umiditate cu alarmare de la distanta pentru depozite farmaceutice,
  • panou de control si monitorizare pentru cultura ciupercilor,
  • sisteme de automatizare pe linii de productie ciment/amestec substante chimice,
  • instalatie de monitorizare si notificare pentru sere de plante,
  • sisteme de monitorizare si notificare pentru crescatorii de hrana vie pentru industria piscicola si ingrasamant pentru ferme,
  • iluminare comandata de la distanta pentru machete de arhitectura - blocuri de locuinte in ansabluri rezidentiale,
  • sisteme de inregistrare si tiparire pentru flote de transport produse alimentare si farmaceutice.

Alte PLC-uri pentru sistemele de automatizare

Suntem integratori de sisteme si reseleri pentru EZAutomation (SUA): automate programabile (PLC) modulare echipate cu o gama variata de module de intrare sau iesire, analogice sau digitale, module speciale counter, module cu intrari pentru termocuple sau RTD (PT100 şi PT1000), interfete de retea pentru Ethernet, DeviceNet sau Profibus; interfete operator (HMI) touch-panel si display cu LED de mari dimensiuni.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, pentru caracteristici, preţuri sensibil mai mici şi uşurinta în utilizare (eazy as 1-2-3), produsele EZAutomation sunt folosite de zeci de mii de ingineri in automatizari din intreaga lume.

Alte produse pentru sisteme de automatizare

Pentru aplicatiile in care robustetea si fiabilitatea comunicatiilor este o prioritate, distribuim si produse SystemBase: convertoare seriale cu unul sau mai multe porturi, RS232/RS422/RS485, Ethernet, USB, Wireless Bluetooth, WiFi. Vedeti produsele in magazinul nostru online.

SystemBase este, de 30 ani, unul dintre liderii pe piata tehnologiilor de comunicatie din Korea, cu produse industriale de incredere si de calitate.