ENGMON monitorizare consum energie electrica de la distanta, cu avertizare audio si alerta SMS

ENGMON - monitorizare consum energie electrica de la distanta, cu avertizare audio si alerta SMS

Sistem monitorizare consum de energie prin Ethernet cu alerta audio, luminoasa si SMS in reteaua GSM.
Monitorizeaza prin MODBUS TCP doua module convertor ADC cu senzori neinvazivi de curent.
Trimite avertizari email si SMS in reteaua GSM la toate evenimentele de pornire/oprire a consumatorilor de curent.
Salveaza in arhiva evenimentele.
Vizualizare de la distanta prin Ethernet a valorilor instantanee de curent.
Pagina web de administrare a setarilor si afisare a arhivei de evenimente cu cautare pe baza unor criterii de filtrare.

Pentru detalii vedeti descrierea Sistemului de Monitorizare Consum Curent in Solutii: aici.

Ce este MQTT?

In zilele noastre, cand procesele de automatizare au nevoie sa masoare, sa prelucreze si sa acceseze de la distanta tot mai multe date, un mare avantaj il ofera folosirea capacitatii imese de stocare si prelucrare in Cloud. Conectarea la Cloud pentru salvarea, prelucrarea sau vizualizarea datelor, se poate face folosind protocolul MQTT. (more…)
Vezi mai mult ...

Software Gratuit Module Automat Programabil TPS – Soft Free Automatizari

Software Gratuit Module Automat Programabil TPS - Soft Free Automatizari Pentru a face mai usoara dezvoltarea de Software pentru Automatizari, va punem la dispozitie, de la distribuitorul nostru de Module Programabile IoT, o serie de aplicatii si software gratuit. Code-urile sursa sunt destinate modulelor functionale care pot alcatui un automat programabil TPS si se pot…
Vezi mai mult ...

Ce este Modbus

Modbus este un protocol de comunicatie situat pe nivelul 7 in Referinta OSI, nivelul cel mai apropiat de utilizator, la fel ca Telnet, File Transfer Protocol (FTP), si Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). Acest protocol este bazat pe o arhitectura master/slave sau client/server. El este conceput de Modicon pentru a fi folosit la PLC-urile proprii.…
Vezi mai mult ...

Prezentare automat programabil TPS

Automat programabil TPS

Tibbo Project System (TPS), este un Automat Programabil TPS de dimensiune mica, cu un design configurabil, la un pret accesibil, flexibil.

Flexibilitatea este data de faptul ca sistemul este conceput ca o platforma de automatizare modulara, cu o placa de baza pe care se monteaza mini module care implementeaza functii specifice de intrari/iesiri.

Aceasta abordare permite economii la bugetul de realizare a proiectului, prin eliminarea functionalitatii (hardware si software) nefolosite in controllerul programabil.

Pentru detalii vedeti categoria Automat Programabil BASIC/C din pagina de Produse: aici.

Gama de Produse KINCO

Gama de Produse KINCO Human Machine Interface (HMI) - Serie de Panouri Operator Industriale cu diferite caracteristici: Dimensiuni display: de la 4.3" la 15" Touch Screen ingust Suport Ethernet Multiple Porturi Seriale Porturi de Comunicatie FieldBus Intrare USB Host Intrare Interfata video PAL Audio Port 3.5mm (more…)
Vezi mai mult ...

Ce este SCADA?

From Wikipedia, the free encyclopedia SCADA este prescurtarea pentru Monitorizare, Control si Achizitii de Date (Supervisory Control And Data Acquisition). Termenul se refera la un sistem amplu de masura si control. Automatizarile SCADA sint folosite pentru monitorizarea sau controlul proceselor chimice, fizice sau de transport. Conceptul sistemului Termenul SCADA se refera de obicei la un…
Vezi mai mult ...

Panouri Operator Industriale

Panouri Operator Industriale HMI KINCO In urma cererilor de echipamente de automatizare ieftine si bune primite de la clienti, am introdus in oferta noastra Panourile Operator Industriale HMI seria MT4000 de la KINCO, creand astfel oportunitatea pentru obtinerea de costuri eficiente in automatizarea proceselor industriale, indiferent de complexitatea lor. (more…)
Vezi mai mult ...