Software SCADA HMI KINCO

Software SCADA HMI KINCO

Este aplicatia software gratuita destinata programarii panourilor operator HMI industriale de la KINCO.

Se poate descarca de aici.

Software SCADA HMI Avantaje

Software Scada HMI - Caracteristici

Flux de proiectare rapida datorita accesului rapid online, a vitezei de procesare si a functiilor de comunicare sincrone.

Timer configurabil, cu moduri multiple de declansare si cu mai multe functii: transferul datelor temporale, instructiuni de setare, de acumulare, de scadere si de timp; Moduri multiple de declansare

Posibilitatea de setare a unui LOGO personalizat in fereastra de pornire care se afiseaza pe durata configurarilor.

Software Scada HMI - Obiecte Grafice

Librarie bogata de obiecte grafice care permit reprezentarea vizuala corespunzatoare a elementelor care definesc procesul. In plus,  se pot crea vectori grafici sau se pot importa imagini.

Panouri Operator Industriale HMI KINCO
Software SCADA HMI conexiune VNC

Software Scada HMI - Acces la Distanta

Accesul la distanta si controlul prin functia VNC au fost integrate in cea mai recenta versiune a Kinco HMIware. Cu ajutorul functiei VNC, utilizatorii pot accesa si controla aplicatiile lor desktop oriunde s-ar afla în lume.

Software Scada HMI - Macro-uri

Pe langa designul grafic, se mai pot folosi macro-uri care sa suplimenteze functionalitatea interfetei, intr-un limbaj compatibil cu limbajul de programare C. Spre deosebire de alte HMI-uri de pe piata care folosesc limbaje scriptice greoaie, acesta se poate invata in 10 minute, si se pot porta de la un HMI la altul.

Software SCADA HMI Rapoarte Design