Automate Programabile KINCO PLC Compact

Automate Programabile KINCO PLC Compact

Fiecare automat programabil din seria 5 de la Kinco este  un PLC Compact, care inglobeaza deja in el o serie de functionalitati necesare proiectelor de automatizari, eliminand nevoia de extensii, reducand astfel costurile si marind eficienta proceselor industriale de dimensiuni mici si medii.

Caracteristici PLC Compact

  • Doua numaratoare de viteza mare cu 12 moduri diferite de operare, care suporta single phase frequency pana la 60kHz si dual-phase (A/B phase) frequency pana la 20KHz. In anumite moduri, fiecare numarator are intrarile lui de clock, control directie, start si reset si doua valori pe 32 biti asociate (valoare curenta si valoare de preset).
  • Doua generatoare de puls, integrate, de mare viteza (frecventa pana la 200KHz), care suporta PTO (Pulse Train Output) sau PWM (Pulse-Width Modulation). Datele sunt preluate in aplicatia gratuita KincoBuilder (software de configurare SCADA) care furnizeaza pozitia absoluta, pozitia relativa, homing, jog, quick stop, etc.
  • Un port RS232 si doua porturi RS485 pentru comunicatie seriala. Prin porturile RS485, PLC-ul poate sa se conecteze ca Modbus RTU slave la un HMI (exemplu HMI KINCO seria 4000), la un software de configurare SCADA gratuit sau la alt dispozitiv master, sau se poate conecta ca master cu un alt PLC, sau alte instrumente, inversoare, motoare, etc.
  • Soft-PID control – user-ul poate apela pana la 4 functii PID in program.

Vedeti toate produsele din categoria Automate Programabile PLC aici.

Pentru un sistem de automatizare complet, cu Panou de Operare, vedeti categoria HMI Interfete Operator aici.

Automate Programabile PLC compact module de baza comparatie