Automat Programabil TPS – placa de baza

Automat Programabil - Placa de Baza

Tibbo Project PCB (TPP) reprezinta placa de baza pentru automatul programabil TPS de la Tibbo.

Vezi descrierea automatului programabil TPS aici.

Este disponibila in doua dimensiuni si contine elementele de baza, comune oricarui automat: procesor, memorie, port Ethernet, intrare de tensiune +5V DC precum si un numar de socluri (socket) pentru modulele functionale.

Variantele constructive de baza sunt: TPP2(G2), TPP3(G2) cu firmware Tibbo OS (TiOS) si LTPP3 cu Linux.

Pentru detalii specifice, va rugam sa consultati descrierile de pe paginile corespunzatoare fiecarui produs.

Vezi pagina cu produsele corespunzatoare unui sistem de automatizari Tibbo aici.

  • tpp2-g2-legend
  • pcb_mid_tiles
  • pcb_mid_diag

Automat Programabil - Placa de Baza Marimea 2 Generatia 2 - TPP2(G2)

Avand posibilitatea de a acomoda un total de 6 module Tibbit și 6 conectori Tibbit, TPP2(G2) poate fi utilizat pentru a crea configurații TPS cu până la 4 porturi seriale, până la 12 relee sau până la 24 linii de control, cum ar fi intrări opto-izolate, intrări PWM sau ieșiri open colector.

Vezi module Tibbit aici.

Acest produs poate fi asamblat într-o cutie TPB2. Placa este, de asemenea, compatibilă și poate fi asamblată în TPB2L, care are un LCD TFT de 320x240 și o tastatură cu senzor cu 4 butoane.

TPP2(G2) este perfect pentru sistemele de automatizare cu un număr mediu de linii I/O. Deoarece placa poate controla un afișaj TFT și o tastatură, este potrivit pentru aplicații care necesită o interfață om-mașină (HMI).

Placa este o alegere ideală pentru sistemele automate de identificare și colectare a datelor (AIDC), precum și pentru aplicațiile instalate in fabrică, magazin, centru de date, hotel, ca dispozitiv de siguranță la domiciliu, pentru securitate și automatizare.

TPP2(G2) este suportat de Configuratorul nostru online. Configuratorul permite definirea sistemelor personalizate TPS, care pot fi comandate din magazinul nostru online.

  • tpp3-g2-legend
  • pcb_big_tiles
  • pcb_big_diag

Automat Programabil - Placa de Baza Marimea 3 Generatia 2 - TPP3(G2)

Avand posibilitatea de a acomoda un total de 14 module Tibbit și 14 conectori Tibbit, TPP3(G2) poate fi utilizat pentru a crea configurații TPS cu până la 4 porturi seriale, până la 24 relee sau până la 47 linii de control, cum ar fi intrări opto-izolate, intrări PWM sau ieșiri open colector.

Placa de baza TPP3 este ideală pentru automatizari care nu necesită interfață om-mașină dar care solicită un număr semnificativ de linii și funcții I/O.

TPP3 poate fi utilizat pentru a înlocui controlerele PLC simple sau pentru a funcționa ca un dispozitiv de siguranță, securitate sau control al accesului. Placa este, de asemenea, ideală pentru proiectele din fabrică, laborator, magazin, clădire, hotel și acasă.

Vezi module intrari-iesiri Tibbit aici.

ltpp3-top

Automat Programabil - Placa de Baza Marimea 3 Linux - LTPP3

LTPP3 este o placa bazata pe Linux aparținând liniei Tibbo Project System (TPS). Placa se foloseste de un CPU puternic 1 GHz Cortex-A8 Sitara și are cinci UART-uri, precum și două controlere CAN.

LTTP3 acomodeaza un total de 14 module Tibbit și 14 conectori Tibbit, si poate fi utilizat pentru a crea configurații TPS cu până la 5 porturi seriale complete, până la 25 de relee sau până la 51 de linii de control, cum ar fi intrările opto-izolate, PWM-uri sau ieșiri colectoare deschise.

 

Tibbo prevede o varietate de scenarii de utilizare pentru LTTP3.

Într-un scenariu, placa este achiziționată cu o licență AggreGate încorporată. Embedded AggreGate transformă placa într-un server compact AggreGate, permițând astfel dezvoltarea rapidă și implementarea aplicațiilor IoT.

În alte scenarii, utilizatorul folosește Tibbo OS pentru Linux (LTiOS) și Node.js, care sunt preinstalate pe placă. Primul permite LTPP3 să execute aplicațiile Tibbo BASIC și Tibbo C. Ultimul vă oferă acces la întreaga lume a programării Node.js.

Acest sistem ce încorporeaza Linux poate fi asamblat într-o Tibbo Project Box (TPB3).

LTPP3 este suportat de Configuratorul nostru online. Configuratorul permite definirea sistemelor personalizate TPS, care pot fi comandate din magazinul nostru online.

Vezi descrierea automatului programabil TPS aici.

Vezi module intrari-iesiri Tibbit aici.