Monitorizare temperatura cu alerta email.

Monitorizare temperatura cu alerta email

Monitorizare temperatura cu alerta email

Acest dispozitiv pentru Monitorizare Temperatura cu Alerta Email este bazat pe un Web Server Ethernet programabil de la Tibbo, un senzor de temperatura cu cablu cu lungime de 10m, precum si o aplicatie de monitorizare a temperaturii.

Senzorul de temperatura masoara temperatura in aer cu o precizie de 0.25 grade C. Datorita faptului ca este in carcasa perforata, senzorul este foarte sensibil la variatia temperaturii. Ca urmare, senzorul de temperatura nu poate functiona in spatii cu umiditate ridicata sau cu variatii bruste ale temperaturii ce pot da nastere la condens.

Dispozitivul se conecteaza prin cablu Ethernet la retea si se alimenteaza extern cu 9-18V (12V nominal). Include adaptor sina DIN si adaptor montare pe perete. Optional poate fi livrat cu alimentator.

Configurarea (IP, GW, Mask, Port) se realizeaza intr-o pagina Web accesibila din orice browser pe baza de parola.

Aceasta solutie de monitorizare de la distanta a temperaturii, denumita generic si Termometru Ethernet, este conceputa pentru simplitate si eficienta si poate fi folosita in diverse amplasari:

- in camere de server,  la Monitorizarea temperaturii in interiorul si exteriorul unui rack;

- in depozite de alimente, depozite farmaceutice;

- la monitorizarea aerului conditionat din cladiri;

- in aplicatii rezidentiale.

Dispozitivul trimite Alerta Email la depasirea pragurilor prestabilite pentru temperatura.
Parametrul Histerezis Temperatura este o valore de garda in jurul valorii limita pentru temperatura, cu rolul de a evita situatia in care temperatura oscileaza in jurul valorii limita ceea ce ar genera alerte multiple prin email.
Se trimite email si la revenirea temperaturii in intervalul permis.
De asemenea se trimite email si la fiecare pornire a dispozitivului, ceea ce poate fi folosit ca atentionare de intrerupere a alimentarii.

Daca doriti o solutie de monitorizare temperatura cu alerta email pentru mai multi senzori care sa ofere si posibilitatea de inregistrare a datelor si rapoarte saptaminale vedeti pagina urmatoare: