DigitADD Smart+ software HMI/SCADA

DigitADD Smart+ software HMI/SCADA

O alternativa la solutiile curente de monitorizare de temperatura, umiditate, presiune intr-un proces, este aplicatia digitADD Smart+ software HMI/SCADA.

digitAdd Smart+ este o aplicatie de monitorizare control si achizitie de date  HMI/SCADA destinata unui sistem de automatizari industriale realizate la cerere. Sistemul are in componenta o retea de controlere PLC sau RTU care comunica la distanta cu protocolul standard MODBUS.

digitAdd Smart automatizare SCADA pentru monitorizare temperatura, greutate si stari logice

Aplicatia digitAdd Smart+ software HMI/SCADA are urmatoarele facilitati:

  • seteaza parametrii de lucru pentru doua procese asincrone (G si V) ce se desfasoara fiecare in cite doua spatii R (7/9) si T (8/10) si urmareste realizarea acestora in 3 puncte de masura A (1), B (2), C (3) prin monitorizare continua si corelare cu semnalele logice primite de la intrarile logice In1, In2, a iesirilor releu L1,L2,Min
  • cele 6 (1-6) controlere de greutate si cele 4 (7-10) indicatoare de temperatura sint legate intr-o retea industriala cu interfata seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS.
  • interval de salvare si interogare ajustabil.
  • inregistreaza la intervalul stabilit valorile citite de la controlerele 4-6 si indicatoarele 7-10 si ofera reprezentari grafice.
  • inregistreaza valorile citite de la indicatoarele 1-3 si le coreleaza cu semnalele logice de la intrari pentru identificarea procesului (G sau V).
  • foloseste semnalele logice de la iesirile releu pentru identificarea starii procesului.
  • realizeaza rapoarte grafice si tabelare ce pot fi tiparite sau salvate in formatele uzuale (Excell, Text, CSV)

Aceasta aplicatie se poate adapta nevoilor proiectului dumneavoastra.

Pentru realizarea unui sistem SCADA de automatizare, va stam la dispozitie cu o gama larga de produse,  in categoriile: Automat Programabil Basic/C sau Automate Programabile PLC sau HMI Interfete Operator sau Convertoare de Protocol.

Pentru alte produse, explorati magazinul nostru online.