DigitADD Multi+ software HMI/SCADA

DigitADD Multi+ software HMI/SCADA

O alternativa la solutiile curente de monitorizare de temperatura, umiditate, presiune intr-un proces, este aplicatia digitADD Multi+ software HMI/SCADA.

digitAdd Multi+ este o aplicatie HMI/SCADA complexa, configurabila, cu un grad ridicat de performanta si securizare destinata unui sistem de automatizari industriale ce are in componenta o retea de controlere PLC sau RTU care comunica la distanta cu protocolul standard MODBUS.
Aplicatia este configurata pentru centralizare si monitorizare a unor seturi de 3 indicatori (temperatura, umiditate, presiune) colectati din spatii diferite. Aceste locatii pot fi spatii de depozitare sau cladiri unde se urmareste mentinerea unor conditii de mediu standard.

digitAdd Multi+ automatizare SCADA pentru monitorizare temperatura, presiune

Aplicatia digitAdd Multi+ software HMI/SCADA are urmatoarele facilitati:

  • monitorizeaza si inregistreaza 90 marimi de intrare provenind de la 30 controllere fiecare cu cite 3 traductoare (temperatura, umiditate, presiune) dotate cu interfata seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS.
  • permite ajustarea pragurilor de maxim si minim cu semnalizarea depasirii acestora vizual prin schimbarea culorii de afisare si prin istoric/log de alarme.
  • interval de salvare si interogare ajustabil.
  • poate afisa datele arhivate simultan cu inregistrarea unor date noi.
    afiseaza paginat cu doua moduri de afisare (4locatii- grafic si valoric / 10 locatii- 1 grafic la alegere si 10 valoric)
  • permite gruparea locatiilor pe pagini in functie de importanta si redenumirea locatiilor.
  • afiseaza un log al valorilor de alarma si permite configurarea trimiterii de avertizari prin email
  • afiseaza corespondenta punctului din grafic cu valoarea atasata si momentul inregistrarii
  • realizeaza rapoarte grafice si tabelare ce pot fi tiparite sau salvate in formatele uzuale (Excell, Text, CSV)

Aceasta aplicatie se poate adapta nevoilor proiectului dumneavoastra.

Pentru realizarea unui sistem SCADA de automatizare, va stam la dispozitie cu o gama larga de produse,  in categoriile: Automat Programabil Basic/C sau Automate Programabile PLC sau HMI Interfete Operator sau Convertoare de Protocol.

Pentru alte produse, explorati magazinul nostru online.