digitAdd Multi software HMI/SCADA depozit

digitAdd Multi software HMI/SCADA depozit

O alternativa la solutiile curente de monitorizare de temperatura, umiditate, presiune intr-un proces, este aplicatia digitADD Multi software HMI/SCADA.

digitAdd Multi este o aplicatie HMI/SCADA complexa, configurabila, cu un grad ridicat de performanta si securizare destinata unui sistem de automatizari industriale ce are in componenta o retea de controlere PLC sau RTU care comunica la distanta cu protocolul standard MODBUS.

Aplicatia poate fi folosita pentru monitorizare in spatii de depozitare, pentru vitrine frigorifice, pentru centralizarea starii echipamentelor cladirilor intr-un Sistem de Management pentru Cladiri (BMS) unde se urmareste variatia in timp a mai multor indicatori (temperatura, umiditate, presiune, greutate, sau alte marimi electrice sau neelectrice).

digitAdd Multi - automatizare SCADA pentru monitorizare temperatura, presiune, debit

Aplicatia digitAdd Multi software HMI/SCADA are urmatoarele facilitati:

  • monitorizare si inregistrare a 36 marimi de intrare provenind de la 9 controllere fiecare cu cite 4 intrari dotate cu interfata seriala RS-485 folosind protocol standard MODBUS. marimile de intrare pot fi temperatura, presiune, umiditate, debit s.a.
  • permite ajustarea pragurilor de maxim si minim si semnalizarea depasirii acestora prin alarme vizuale (cu schimbarea culorii de afisare rosu/albastru) cit si cu istoric/log de alarme.
  • interval de salvare si interogare ajustabil
  • poate afisa datele arhivate simultan cu inregistrarea unor date noi.
    afiseaza un istoric al valorilor de alarma.
  • afiseaza corespondenta punctului din grafic cu valoarea atasata si momentul inregistrarii.
  • realizeaza rapoarte grafice si tabelare ce pot fi tiparite sau salvate in formatele uzuale (Excell, Text, CSV)

Aceasta aplicatie se poate adapta nevoilor proiectului dumneavoastra.

Pentru realizarea unui sistem SCADA de automatizare, va stam la dispozitie cu o gama larga de produse,  in categoriile: Automat Programabil Basic/C sau Automate Programabile PLC sau HMI Interfete Operator sau Convertoare de Protocol.

Pentru alte produse, explorati magazinul nostru online.