Modul 8 iesiri Relee Comanda Ethernet

Modul 8 iesiri relee comanda Ethernet.

Acest Modul 8 iesiri Relee Comanda Ethernet permite controlul dispozitivelor electrice de la distanță  folosind interfața Web ușor de utilizat și poate fi integrat in aplicatii scrise cu orice limbaj de programare. Modulul funcționează cu orice sistem de operare care are un browser. Pentru cei care doresc un control mai bun, acest produs oferă o interfață TELNET. Interfața TELNET ajută la controlul releelor individuale folosind orice program client TELNET disponibil, cum ar fi TeraTerm, Putty, HyperTerminal sau chiar cu clienți TELNET livrati cu diferite sisteme de operare, cum ar fi Windows, Linux și Mac OSX. Interfața folosește comenzi simple, ușor de memorat, care pot fi executate dintr-o linie de comandă la fel ca introducerea comenzilor la promptul Windows sau Linux. Răspunsul din dispozitiv, dacă este cazul, va fi afișat în text usor de interpretat.

Modul 8 iesiri Relee Comanda Ethernet

Modulul poate fi fixat usor pe sina DIN.

Modul 8 iesiri Relee cu Comanda Ethernet

Toate bornele releelor sunt disponibile pe terminalele cu șurub ceea ce face foarte ușoara conectarea dispozitivelor externe.

Modul Ethernet Comanda 8 Relee Web

Fiecare releu poate fi controlat individual prin intermediul interfeței web ușor de utilizat.

De asemenea, dispozitivele controlate permit atribuirea unui șir de identificare personalizat care poate fi utilizat pentru identificarea dispozitivelor individuale atunci când există un număr mare de dispozitive conectate în aceeași rețea.

Functia Puls asigura temporizarea oricarui releu la un impuls iar intervalul poate fi setat din interfata web.

configurare email alerte

In pagina Setari Alarma din interfata Web se poate configura trimiterea de alerte pe email.

Se poate trimite email la depasirea temperaturii masurate cu senzorul extern de temperatura.
Se trimite email si la fiecare pornire a dispozitivului.
Aceasta functie este utila deoarece poate semnaliza intreruperi ale alimentarii.

In cazul in care aplicatia dvs. necesita o combinatie de intrari si iesiri, va sugeram sa incercati sa utilizati in locul acestui Modul 8 iesiri Relee Comanda Ethernet o platforma programabila TPS. Mai multe informatii gasiti aici.