Suport Tehnic Automatizari

Suport Tehnic

Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit de produsele, solutiile si serviciile noastre si va rugam sa ne contactati indiferent daca aveti o intrebare, o propunere sau o problema.

Pentru produsele vandute de noi, va oferim urmatoarele tipuri de suport tehnic:

Suport tehnic automatizari - Consultanta Pre-Vanzare

Va oferim consultanta tehnica gratuita pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita pentru proiectul dumneavoastra. Aceasta poate include: testari suplimentare, configurari specifice, simulari de conditii, etc.

Suport tehnic automatizari - Consultanta Post-Vanzare

Fiecare produs sau solutie are manual de utilizare sau alte documente necesare pentru instalarea, punerea in functiune si utilizarea corespunzatoare.

Totusi, va oferim si suport gratuit pentru instalare si punere in functiune, daca timpul total consumat nu depaseste o ora.

Pentru cazurile in care aveti nevoie de mai mult timp, servicul de suport tehnic va fi contra cost.

Suport tehnic automatizari - Reparatii in perioada de garantie

In perioada de garantie a produselor, pentru defecte de fabricatie sau de non-conformitate, serviciile de diagnosticare si reparatie sunt gratuite. Produsul trebuie insotit de o copie a documentului care dovedeste achizitia acestuia.

Suport tehnic automatizari - Reparatii in afara perioadei de garantie

Dupa expirarea perioadei de garantie, doar serviciul de diagnosticare este gratuit.  Clientii vor suporta costul reparatiei, care include: transportul, manopera si, daca e cazul, costul componentelor care se inlocuiesc.